Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Genel amacı insanların binayı muhatara gıyaben vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal kızılır.

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı esna otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olabilir.

Çerezlerin topladığı selen anonim hale getirilmiş kabil ve gayrı genel ağ siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha tüm genel ağ siteleri gibi, tığ bile sitelerimizde hizmetlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do derece want that we track your visist to our şehir you hayat disable tracking in your browser here:

Her dem boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir pırtı, mobilya veya gayrı bir müşkül bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın anında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi muhtevain yangın bapsı son perese ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya sadık ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

Kanatlar içinde münasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin hamil plakaları mevcuttur.

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun karınin bile kanatlarının dizaynının en Yangın Merdiveni Kapısı âlâ şekilde konstrüksiyonlması gereklidir. Kanatları far şekilde far monte edilmezse kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Müstacel çıkış bapsı kilitli olmamalı ve kez ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların yaman sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan henüz az kata ehil binalarda 60 dakika, bodrum katlara ve 4 kattan daha çokça kata iye binalarda en az 90 dakika yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Bu nedenle elan faziletli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında saye sağlamaz ve bu nedenle henüz bağan bir fiyata sahiptir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni kapıları, tamam bir şekilde monte edilerek ve intizamlı olarak bakımının konstrüksiyonlması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde kâin insanoğluın ve özge dinçların yangın veya herhangi bir ivedili gestalt sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme iye, strüktürlması zorunlu, kuruluşların vazgeçilemez unsurları ortada mekân almaktadır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page